Botiga online per la moto i el motorista

Ves al contingut. | Salta a la navegació

español img español català img català
 
Cistell
0 productes
 
Seccions

Condicions d'ús i venda

Impostos

Tots els preus inclouen impostos.

Termini de lliurament:

48-72 hores per a productes en estoc, i 7 dies per a la resta de productes.

Devolucions:

Dret de desistiment: (excepte motocicletes ja matriculades)
Té vostè dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns (excepte motocicletes ja matriculades). Per exercir el dret de desistiment, heu de notificar la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

- A l'atenció de: Totmoto (MAS MONTANER SA)
                                 c / Còrsega, 378
                                 (08037) Barcelona
                                 Telf .: 932.074.061
                                  email: info@totmoto.com.
- Per la present li comunico que desisteixo del meu contracte de venda del següent bé:
- Comanda el:
- Nom del consumidor i usuari:
- Domicili del consumidor i usuari:
- Signatura del consumidor i usuari:
- Data:

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l'exercici
per la seva part d'aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment: (excepte motocicletes ja matriculades) En cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses de lliurament (amb l'excepció de les despeses addicionals resultants de l'elecció per la seva part d'una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en la que se'ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, llevat que hi hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que vostè hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.
Haurà vostè retornar o lliurar directament els béns a Totmoto (MAS MONTANER SA) c / Còrsega, 378 (08037) Barcelona, ​​sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini. Haurà vostè assumir el cost directe de devolució dels béns.
Només serà vostè responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.


Preus i disponibilitat dels productes
:

El preu dels nostres articles i serveis és el que s'indica en cada moment al nostre lloc web.

Si es detectés que ha existit un error en la introducció del preu d'un article, amb posterioritat a la recepció d'una comanda, ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible per informar-li de la incidència, i oferir-li la opció de cancel·lació o manteniment en les condicions correctes. La remissió de confirmació automàtica no valida condicions de preu errònies. En cas de cancel·lació li serà reintegrada qualsevol quantitat que hagués estat abonada. Sense la seva expressa conformitat a les condicions de preu correctes, no es procedirà a donar curs a l'enviament.

En el cas d'acabar les existències d'un producte sol·licitat pel client, es donarà opció de triar entre la devolució immediata de l'import de compra o un producte de similars característiques.

Despeses d'enviament:

Les despeses d'enviament van sumades al preu de compra. El nostre acord amb les xarxes ASM i SEUR ens permet tenir uns costos d'enviament excepcionalment baixos. La botiga gestionarà l'enviament amb la major celeritat possible. Des que tinguem tota la mercaderia preparada, embalada i etiquetada en el nostre centre logístic, l'empresa de missatgeria urgent ASM o SEUR l'hi lliurarà en un màxim de 72 hores.

Jurisdicció competent: Les condicions d'ús d'aquesta pàgina web estan subjectes al que estableixen les lleis espanyoles, així, per a qualsevol conflicte derivat de la interpretació de les mateixes les parts se sotmetrà a la jurisdicció dels tribunals de la ciutat de Barcelona.
spinner

Rep les nostres novetats

Opinions dels nostres clients

>
<
J'ai trouvé votre site par hasard en cherchant où acheter ces lunettes Climax 505N. Je n'ai pas eu de problème et j'ai pu facilement parcourir votre offre. Merci encore.
GUILLOT
Trato excelente tuve que cambiar talla y todo perfecto
Txus
Eines personals