Botiga online per la moto i el motorista

Ves al contingut. | Salta a la navegació

español img español català img català
 
Cistell
0 productes
 
Seccions
 

Ajuda

Del dia 02/04 al dia 10/04 el servei d'atenció al client i de logística no estará disponible per a festivitat.
 

OUTLET

Entra al nostre apartat OUTLET i aprofita't dels superdescomptes de les últimes unitats disponibles i restes d'estoc en cascos acc.y articles de qualitat.

Atenció al client

Pots trucar-nos al telèfon +34 93 207 40 61 de dilluns a divendres de 9.30 a 14.00h i de 16.00h a 20.00 hores.

Formes de pagament
Actualment acceptem les següents formes de pagament:
- Targeta de crèdit
- Transferència bancària
- Contra

Impostos

Els preus mostrats inclouen impostos

Garantia de devolució

Dret de desistiment: (excepte motocicletes ja matriculades)
Té vostè dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense
necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns (excepte motocicletes ja matriculades). Per exercir el dret de desistiment, heu de notificar la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

- A l'atenció de: Totmoto (MAS MONTANER SA)
                                 c / Còrsega, 378
                                 (08037) Barcelona
                                 Telf .: 932.074.061
                                  email: info@totmoto.com.
- Per la present li comunico que desisteixo del meu contracte de venda del següent bé:
- Comanda el:
- Nom del consumidor i usuari:
- Domicili del consumidor i usuari:
- Signatura del consumidor i usuari:
- Data:

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l'exercici
per la seva part d'aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment: (excepte motocicletes ja matriculades). En cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses de lliurament (amb l'excepció de les despeses addicionals resultants de l'elecció per la seva part d'una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en la que se'ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, llevat que hi hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que vostè hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.
Haurà vostè retornar o lliurar directament els béns a Totmoto (MAS MONTANER SA) c / Còrsega, 378 (08037) Barcelona, ​​sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini. Haurà vostè assumir el cost directe de devolució dels béns.
Només serà vostè responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

Factura
:

Enviem la factura per email després del lliurament del producte. Pots contactar amb comptabilitat al telèfon +34 93 207 40 61

spinner

Rep les nostres novetats

Opinions dels nostres clients

>
<
J'ai trouvé votre site par hasard en cherchant où acheter ces lunettes Climax 505N. Je n'ai pas eu de problème et j'ai pu facilement parcourir votre offre. Merci encore.
GUILLOT
Trato excelente tuve que cambiar talla y todo perfecto
Txus
Eines personals